Termékek

Multimax

Vegyes tüzelésű kazán, mely többféle tüzelőanyag – pellet és fa, borsószén, aprószén - égetésére alkalmas.

A legkiválóbb kombináció! A Multimax kazán 2 tűztérrel rendelkezik; a tüzelőanyag automatikusan vagy kézzel adagolható mindkettőbe. A Multimax sokoldalúsága számos szilárd tüzelőanyag használatát megengedi, méghozzá nagyon magas hatékonysággal. Tekintet nélkül az tűztér kiválasztására és a tüzelőanyag adagolásának módjára, a MULTIMAX akár 88% hatásfokot érhet el. A tiszta égésnek ezt a formáját a lengyel GIG Katowice Környezetbiztonsági Védjegy tanusítványa a legmagasabb V. osztályba sorolja!

Nézze meg a Multimax termékeket és részletes leírásukat >

Gigar

Gigar - Borsószén és aprószén égetésére alkalmas, automata adagolású kazán.

A borsószén égetésének igazi specialistája ez a kazán: akár 88% hatásfokkal fűt. A GIGAR kazán hatékony fűtőrendszerének kulcsa a kényelmes üzemelési rendszer és a látható füst nélküli kémény. Ráadás a csendes NORD adagoló rendszer és a különösen könnyen tisztítható függőleges hőcserélő. A GIGAR kazán ST-37 vezérlővel van felszerelve, mely az adagoló csiga és a CH és H.C.W. szivattyúk szabályozásával tartja a beállított hőmérsékletet. A komfortot tovább növeli, hogy a nagy adagoló tartályt elegendő néhány naponta újratölteni.

Nézze meg a Gigar termékeket és részletes leírásukat >

Popter D/DS

Popter DS - Széntüzelésű kazán alsó égetési rendszerrel.

Szénfűtéshez legalkalmasabb kazán, mely újragyújtás nélkül biztosítja a tüzelőanyag ellátást, ráadásul az alsó égetési rendszerrel hosszabb égési időt, jobb intenzitás szabályozást, magasabb hatásfokot és tisztább kifúvást biztosít. A Popter DS vízfűtő ráccsal és tartós mechanikus rostélygereblyével felszerelt.
A kazán elektromos vezérléssel vagy anélkül is rendelhető (ventillátor és ST-72 vezérlő PID gázérzékelővel).
A vezérlés nélküli kazánhoz gravitációs fűtési rendszer telepítése szükséges.

Nézze meg a Popter DS termékeket és részletes leírásukat >

Popter G/GS

Popter GS - Szilárd tüzelésű kazán felső égetési rendszerrel, fa és szén tüzeléséhez.

A Popter GS biztosítja mind a fa, mind a szén hatékony égését. A PID kibocsátás érzékelővel és a levegőbefúvás erősség szabályozóval rendelkező ST-72 vezérlő optimalizálja a kisebb kalóriatartalmú és kevert tüzelőanyag égetését.Megnövelt tűztér, nagy ajtó, vízfűtő rács és tartós mechanikus rostélygereblye biztosítja a komfortot. A kazán használata és tisztítása nagyon egyszerű. Kérhető vezérléssel vagy anélkül. Az automata vezérlés nélküli kazánhoz gravitációs fűtési rendszer telepítése szükséges.

Nézze meg a Popter G/GS termékeket és részletes leírásukat >

Maxdrew

Maxdrew - Fatüzelésű kazán felső égetéssel.

A MAXDREW kazánt nagy fahasábok tüzelésére terveztük. Tágas adagoló kamra és széles ajtók biztosítják, hogy a fa darabolás nélkül eléghessen, ami növeli az újratöltések között eltelt időt és csökkenti a tüzelőanyag vásárlásra fordított költséget. Az égési folyamatot a kémény huzatszabályozója vezérli. A légkeverő innovatív formája lassítja a kiáramlást a kazánból és garantálja a hatékonyabb hőhasznosítást.

Nézze meg a Maxdrew termékeket és részletes leírásukat >