Tartozékok

Feltöltése folyamatban

Nincs kép
Az elektromos vezérlő alternatívája, a kémény huzatszabályozója (égésszabályozó) a szilárd tüzelésű kazánok működését szabályozza. A huzatszabályozó termosztatikus feje, a kazánban levő víz hőmérsékletének függvényében , nyitja vagy zárja a mozgatható zsalut (a fogantyút és a láncot használva), így szabályozza a levegőbeáramlását a tűztérbe.

Nincs kép
Zárt tágulási rendszerekben szilárd tüzelésű kazánok védelmére alkalmazható.

Nincs kép
A szelep a modern fűtési rendszerek kiegészítője , mely jelentősen növeli az egész rendszer hatásfokát. A négyutas szelepnek köszönhetően a kazánban magasabb hőmérsékletű , míg a fűtési rendszerben alacsonyabb hőmérsékletű víz cirkulál.

Nincs kép
A modern ST-48 vezérlő számos alkatrész működéséért felel, úgy mint a keringető szivattyú vízszabályozója , H.C.W szivattyú, padlófűtés szivattyú, keringető szivattyú, ventillátor és tüzelőanyag adagoló. Az egység két három- vagy négy utas keverőszeleppel is működik.Kezelése könnyű. Bármely paramáter változtatható a panel használatával. Másik előnye a nagy és teljesen grafikus kijelző, mely a kazán pontos pillanatnyi állapotát mutatja.

Nincs kép
Az ST-72 egy LCD kijelzővel ellátott mikroproccesszoros vezérlő - igazi új generációs vezérlő. Vezérli a keringető szivattyút , a HCW szivattyút és a ventillátor sebességét. RCA kimenetet alkalmazva szobai termosztáthoz csatlakoztatható.AZ st-72 üzentekkel figyelmeztet a kazán üzemelési hibáita, és egyéb számos biztonsági feladat van: bimetál jelzésvédelem, meghibásodást jelző riasztás, túlmelegedést jelző riasztás, stb.

Nincs kép
Csigás adagolóval felszerelt, öntöttvas automatagyújtófejes kazánokhoz alkalmazható vezérlés. Az ST-37 a tüzelőanyag adagoló csiga és a ventillátor működésének szabályozásával tartja a kazán hőmérsékletet. Vezérli a központi fűtési keringetőszivattyú és a H.C.W. szivattyú működését.Extra szobai termosztát csatlakoztatható hozzá, így annak a szobának a hőmérséklete is beállítahtó , ahol avezérlő elhelyezkedik.

Nincs kép
A WPA 117K ventillátor a CH szivattyús kazánok tűzterébe fújja a levegőt - szabályozva és állandósítvaaz égési folyamatot. Használható általános szobai ventillátorként és technológiai felszerelésként is. Univerzális tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a kazán jobb vagy bal oldalán is felszerelhető legyen. 0-40C közötti hőmérsékleten üzemel. 2 aluminium részből áll, melybe az indukciós motort szerelték.

Nincs kép
Az RW-14 ventillátorok tökéletesen illeszkedenk kazánjainkhoz. Feladatuk, hogy a beállított hőmérséklet függvényében a tűztérbe levegőt fujjanak - szabályozva és segítva az égési folyamatot. A kazán légjáratai lehetővé teszik, hogy aventillátor jobb vagy bal oldalára is felszerelhető legyen. Ez a megoldás nagyon kényelmes , amikor fal közelében szükséges a kazánt üzembe helyezni.

Nincs kép
A puffer tartály számos előnyt biztosít a szilárd züzelésű kazánokkal kombinálva: optimális kazán üzemelés, a tüzelőanyag újratöltések között eltelt idő sokkal hosszabb, növekedik a kazén élettartama , más fűtési eszközökhöz is könnyen csatlakoztatható. A puffer tartályok (akkumulációs) - 500,800,1000,1500 és 2000 literes kapacitással - fekete acélból és PU-soft habbal szigetelve készülnek , egy vagy két rétegű szigetelést védő lemezzel borítva.